A “Család- és párkapcsolat-segítő központ” legelső fenntartója a CSPK Kft. volt, mely 2016-ban alakult, de 2019 óta a ZIPS n.o. vette át.

A központ irodájában szakmai személyes tanácsadás segíti a párokat, házaspárokat, valamint a családokat. A klienseket egyénileg, ill. párban fogadja és segíti. A tanácsadás magyar, szlovák és szükség esetén német nyelven is zajlik.
A tanácsadás egyrészt preventív jellegű, ami azt jelenti, hogy segíti megelőzni a párkapcsolatban kialakuló tarthatatlan és bomlasztó problémákat. Másrészt proaktív, azaz segíti felkészíteni az ifjú párokat a közös életre, egymás elfogadására és formálására, a felelősségteljes élet alakítására. Továbbá segíti a már krízisben lévőket visszafordítani a nem kívánt állapotot, mint pl. a válást, és elkerülni annak számtalan rossz következményét. Az elkerülhetetlen szétválás okozta sebek gyógyításában és a traumák feldolgozásában is nyújt segítséget. A központ tanácsadója Dr. Süll Tamás, református lelkipásztor, párkapcsolati tanácsadó.